Just for Fun - TAX STRUCTURE IN INDIA...Good One

1) Qus. : What are you doing?

Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?

Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?


Ans. : From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?


Ans. : Profit.

Tax : PAY INCOME TAX!

5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?


Ans. : Factory.

Tax : PAY EXCISE DUTY!

6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?


Ans. : Yes

Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Qus. : Do you have Staff?


Ans. : Yes

Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

8) Qus. : Doing business in Millions?


Ans. : Yes

Tax : PAY TURNOVER TAX!

9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?


Ans. : Yes, for Salary.

Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

10) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?


Ans. : Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

11) Qus.: Are you going Out of Station for Business?


Ans. : Yes

Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

12) Qus.: Have you taken or given any Service/s?


Ans. : Yes

Tax : PAY SERVICE TAX!

13) Qus.: How come you got such a Big Amount?


Ans. : Gift on birthday.

Tax : PAY GIFT TAX!

14) Qus.: Do you have any Wealth?


Ans. : Yes

Tax : PAY WEALTH TAX!

15) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?


Ans. : Cinema or Resort.

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Qus.: Have you purchased House?


Ans. : Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) Qus.: How you Travel?


Ans. : Bus

Tax : PAY SURCHARGE!

18) Qus.: Any Additional Tax?


Ans. : Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?


Ans. : Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

20) INDIAN :: can i die now??

Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!